2013. március 5., kedd

Környezetbarát Kulacsok, Egyedi Designnal

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én imádom az elviteles kávés poharakat, a különböző hordozható, nagy  bögréket, termoszokat, és az ásványvizes palackok is sűrűn előfordulnak a táskámban:) Viszont ezek nem túl praktikus megoldások, elég macerás velük közlekedni...éppen ezért örültem nagyon, amikor rátaláltam az EQUA kulacsokra! 




Számomra ez tökéletes kombó, hiszen designosak, praktikusak és még környezetbarátok is! Az EQUA kulacsok olyan anyagból készülnek, amelyek teljes egészében növényi forrásokból erednek, így 100 %-ban újrahasznosíthatóak. Ennek előállítása bonyolult és költséges, de gyártása jóval kevesebb káros anyag kibocsátással jár, és elégésekor nem kerül mérgező anyag a környezetbe. Nagyon jó az ellenálló képessége, hidrolitikus stabilitása, bírja a hőt (100°C) és kémiailag is ellenálló, így még a forró teánkat és kávénkat is beletölthetjük reggelente:)





Egy kis érdekesség a fogyasztói szokásokról és a feleslegesen elhasznált műanyag palackokról:

"Egyetlen átlagos fogyasztó évente 168 műanyag palackot használ (pazarol) el. A műanyagnak legalább 500 év kell a lebomláshoz. Világszerte az emberek által használt műanyag palackok óriási terhet jelentenek a környezetünkre. Utánaszámoltunk az általában tapasztalható palackozott víz árainak alapján, az eredmény egészen hihetetlen: ha palackos vizet vásárolsz, legalább 255-ször annyit fizetsz, mintha a jó minőségű csapvízzel egyszerűen újratöltenéd kulacsodat. A beszerzésre fordított összeg igen hamar megtérül, hiszen az EQUA kulacs akár 10 évig is használható." - mondta az EQUA Hungary képviselője.





Szerintem az EQUA kulacs színes mintakavalkádjával mindennapi használatra ösztönöz, segít a szükséges napi 2-3 liter folyadékbevitel biztosításában:) A kulacsok kétféle méretben kaphatóak, a gyártás során a gyerekek igényeit is szem előtt tartották. Nekik készülnek a 0,4 literes darabok, míg a nagyobb űrtartalmú kulacsba 0,6 liter folyadékot tölthetünk és hordozhatunk magunkkal.


A különböző színű és grafikájú kulacsok között mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban passzolót. Üzletembereknek, de a vidám, bolondos minták és a figyelemfelkeltő színhasználat hívei számára is nagy a választék. Az én kedvencem a negyedik képen látható bóbitás darab!!! Arról pedig mindenképp szót ejtenék, hogy szerintem nagyon baráti áraik vannak!



Ha kedvet kaptál és szeretnél egy EQUA kulacsot kedvenc motívumoddal, vagy egyszerűen érdekel Téged, mi áll a lelkes csapat munkájának hátterében, látogass el www.myequa.hu oldalra, vagy keresd a My EQUA Hungary oldalt a Facebook-on!

JÁTÉK!!!

A napokban elindítom azt a játékot, ahol három kulacsot is kisorsolok:)))




1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...